Zowel door de overheid als ook door de politie en verzekeringsmaatschappijen wordt een steeds grotere verantwoordelijkheid gelegd bij de particulier en de ondernemer v.w.b. inbraakbeveiliging.

Naast bouwkundige maatregelen zoals het toepassen van goedgekeurd hang- en sluitwerk is een goede elektronische beveiliging van uw woning of bedrijf wenselijk.

Om aan uw wensen en de huidige regelgeving te voldoen heeft Postema beveiligingstechniek voor iedere omstandig-heid een passende oplossing.

Wij houden bij ons ontwerp rekening met het karakter van het gebouw, de functionaliteit en de omgeving.  Om u een oplossing op maat te kunnen bieden bekijken wij graag de situatie ter plaatse. Na opname van situatie, wensen en eisen zullen wij u dan een vrijblijvende offerte aanbieden.

VE 700 van Aritech

Wij gebruiken in onze systemen de meest geavanceerde detectoren. Hiernaast een voorbeeld van een door ons toegepaste bewegingsdetector. Met de VE 700, heeft Aritech  zijn voorsprong

aanzienlijk vergroot op het gebied van de technologie van de bewegingsdetectie. De VE700 familie is de intelligentste PIR-bewegingsdetector met een betrouwbaarheid die nog nooit vertoont is.