Brand is een risico dat als volgt kan worden omschreven:

kleine kans x zeer grote gevolgen
= groot risico

Daarom is het beslist de moeite waard door middel van een brandmeldinstallatie schade aan mensen en gebouwen te voorkomen maar ook daarmee de continuÔteit van uw bedrijf of levenssfeer te waarborgen.

 

     

Afhankelijk van de aard van een gebouw of de gebruiksfunctie kan ook een ontruimingsinstallatie  geŽist worden door de brandweer of een verzekeringsmaatschappij.

Voor de particuliere woningbezitter hebben wij ook een heel betrouwbare en betaalbare oplossing.

 

Postema beveiligingstechniek kan als erkend installateur u de vereiste of gewenste faciliteiten verschaffen. Uitgaande van een goed en betrouwbaar ontwerp gebaseerd op een plan van aanpak volgens klantwens en regelgevende partijen is ook certificering binnen handbereik.

       

Het traject van initiatief tot bedrijfsklaar opleveren geschied geheel in eigen beheer en volledig volgens genormeerde paden. Ook alle toegepast apparatuur voldoet aan de hoogste eisen. Bovendien worden de meest innovatieve -we mogen zelfs gerust zeggen- intelligentie systemen toegepast.

Alle kabels worden gelegd volgens de NCP-richtlijnen. Brandbeveiligingsinstallaties volgens de NEN 2535 en ontruimingsinstallaties volgens de NEN 2575.